Ai nevoie de ajutor ? Contactează-ne: +40736270998
DVR Pharm Blog
Posted in

Cum ții sub control tensiunea arterială?

Telom-R
Posted in

Care sunt valorile normale pentru tensiunea arterială

Se acceptă ca valori normale cele situate între 120/80 mmHg şi 139/89 mmHg.

Ce este hipertensiunea arterială?

Hipertensiunea arterială este o afecțiune vasculară generală a organismului, care constă în creșterea presiunii arteriale. Peste valori considerate normale și de la care crește riscul apariției unor probleme de sănătate mult mai grave. În România, hipertensiunea afectează una din trei persoane, la ora actuală. Este considerată afecțiunea cea mai periculoasă din România din 2 motive: 1. Numărul de bolnavi este îngrijorător de mare (6 milioane) 2. Crește riscul apariției unor complicații cerebrale, cardiace, renale etc. Medicamentele clasice scad tensiunea arterială, dar au multe efecte adverse și, în plus, dau obișnuință. Ceea ce înseamna că după câțiva ani, doza trebuie crescută atât de mult, încât pacientul nu se mai poate trata eficient, pentru că efectul toxic al medicamentului chimic ar fi prea puternic. Este o situație care ar putea părea disperată, dacă nu ar exista și o soluție naturală. Tensio este un remediu 100% natural, care poate fi asociat cu succes medicației de sinteză, iar sub îndrumarea medicului specialist dozele de medicamente chimice anti-hipertensive pot fi reduse considerabil, datorită efectelor sale sinergice.

Ce poți face pentru reducerea tensiunii arteriale?

  • modificarea obiceiurilor alimentare – reducerea sării în alimentaţie la maxim 6 gr
  • renunţarea la fumat
  • reducerea greutăţii corporale prin exerciţiu fizic regulat şi printr-o alimentaţie cât mai sănătoasă
  • tehnici de relaxare pentru reducerea stresului
  • folosirea de suplimente alimentare pentru reglarea în mod natural a tensiunii arteriale

    Reglarea naturală tensiune arterială? 

TENSIO înglobează câteva dintre cele mai puternice eficiente ingrediente pentru sănătatea aparatului cardiovascular.

Acestea acționează, pe mai multe căi simultan, pentru a regla în mod natural a tensiunii arteriale:

Magneziul marin japonez –ajută la reglarea tensiunii arteriale, stabilizează activitatea sistemului nervos, previne puseurile de hipertensiune.
Talpa gâștei – este un puternic hipotensor și stabilizator al tensiunii arteriale, care acționează rapid și eficient, mai ales atunci când este administrată sub forma extractului uscat.
Păducelul – are o acţiune de reglare a presiunii sanguine blândă, gradată, stabilizând valorile tensiunii arteriale, preîntâmpinând apariţia unor complicaţii ale acestei afecţiuni cum ar fi insuficienţa cardiacă, accidentele vasculare cerebrale, hemoragiile etc.
Frunzele de măslin – extractul obținut din acestea are un efect de scădere a tensiunii arteriale, corelat cu unul de reglare a metabolismului, care determină scăderea valorilor colesterolului seric și a trigliceridelor.

Este o greşeală intreruperea medicaţiei hipotensoare, deoarece creşterile tensiunii arteriale reprezintă un risc pentru ateroscleroza coronarelor şi a arterelor cerebrale, risc pentru dezvoltarea insuficienţei cardiace, a insuficienţei renale, a infarctului de miocard, a accidentelor vasculare cerebrale etc.
Așadar, recomandarea specialiștilor este să administrați medicamentele prescrise de medic, și să folosiți TENSIO, care ajută medicamentele de tensiune, fără a intra în conflict cu acestea.

Află aici mai multe depre Tensio.

Alătură-te conversației

Coș de cumpărături 0