Igienizator natural N-VIR 10 MAX 9

Igienizator realizat din uleiuri esenţiale

Fiecare ulei esențial este un amestec, foarte complex, de substanțe chimice produse de natură. De regulă, un ulei esențial conține între 300 și 600 de substanțe diferite. Și toate aceste substanțe au o caracteristică importantă: se evaporă la temperaturi obișnuite ale mediului înconjurător. Cu alte cuvinte, sunt volatile. O dată cu descoperirea microscopiei și microbiologiei, a mai fost obiectivată o calitate a uleiurilor volatile: Inhibă procesele de hrănire și de proliferare ale microorganismelor. Practic, uleiurile volatile atacă germenii patogeni din mediul înconjurător, iar aceasta în moduri uimitor de variate. De exemplu, oamenii de știință au observat că anumite uleiuri volatile, sunt un adevărat inamic pentru bacterii. Oregano sălbatic, de pildă, afectează membrana celulară a unor bacterii, distrugându-le. În schimb, uleiul esențial de tea tree împiedică procesele de replicare și hrănire ale bacteriilor.

Cum acționează igienizatorul natural N-VIR 10 MAX?

Un domeniu foarte interesant este cel al interacțiunii dintre uleiurile volatile și organismele virale. Aceasta, în condițiile în care virușii sunt foarte dificil de combătut de către majoritatea substanțelor active cunoscute. În schimb, există uleiuri esențiale foarte active în interacțiunea cu virușii.  De exemplu, uleiul de salvie conține terpene ce inhibă puternic corona-virusul ce produce SARS. De altfel, virusul SARS este – din punct de vedere genetic. Uleiul de salvie a distrus virusul SARS prelevat din secreția unui pacient spitalizat la un spital din Frankfurt. Interesant este că uleiurile foarte active în interacțiunea cu bacteriile, nu sunt neapărat pe locul întâi ca eficiență în raport cu virușii. Într-un clasament al acțiunii contra corona-virușilor ce produc bronșite, pe primul loc pare a fi menta piperată și abia pe locul secund oregano sălbatic, recunoscut pentru calitățile sale în interacțiunea cu bacteriile. În interacțiunea cu virușii de gripă, cel mai activ agent s-a dovedit a fi uleiul esențial de eucalipt, atât aplicat direct pe țesuturi, cât și dispersat în aerul încăperilor. Produsul N-VIR 10 MAX este destinat igienii pielii, precum și a suprafețelor cu care pielea și epiteliile vin în contact. Conține nu mai puțin de zece uleiuri esențiale din diferite specii, care au fost testate în relație cu diferite microorganisme.

INDICAȚII DE UTILIZARE IGIENIZANT N-VIR 10 MAX:

dezinfectant, Igienizator natural N-VIR 10 MAX, DVR PharmIgienizant pentru mâini: 3-5 picături se pun pe piele, se întinde amestecul frecând palmele.

dezinfectant, Igienizator natural N-VIR 10 MAX, DVR PharmInhalații reci: se întind pe pielea palmelor 3 picături, apoi se inspiră din căușul format de palme.

dezinfectant, Igienizator natural N-VIR 10 MAX, DVR PharmInhalații fierbinți: se pun 2-3 picături într-o cană de 200 ml. cu apă fierbinte, se apropie nările gradat și se inspiră.

dezinfectant, Igienizator natural N-VIR 10 MAX, DVR PharmAmplificator putere de dezinfectare: se pun 20-30 de picături în 100 ml. de gel dezinfectant normal, apoi se omogenizează.

dezinfectant, Igienizator natural N-VIR 10 MAX, DVR PharmAromatizare: se pun 4-5 picături în lampa de aromoterapie sau în difuzorul cu ultrasunete.

CUMPĂRĂ ACUM CEL MAI INOVATIV DEZINFECTANT AL MOMENTULUI LA UN PREȚ PROMOȚIONAL, CLICK AICI!

 

9 Comments

 1. Ce preț are dezinfectant?

  1. Buna ziua. Recipientul de 50 ml are acum pretul redus la 78 de lei, click aici pentru a vedea produsul: https://dvrpharm.ro/collections/gama-afectiuni/products/dezinfectant-n-vir-10-max/

 2. Exista vreo farmacie in care pot vedea produsele? Multumesc.

  1. Bună ziua! Produsele noastre sunt disponibile atât online, cât și în magazinele naturiste din toată țara. Mulțumim!

 3. Se poate folosi si intern? Cum? Multumesc

  1. Bună ziua! Pentru utilizarea internă a acestui produs vă recomandăm să consultați medicul specialist. Extern se poate folosi pentru aromatizări, inhalații, în cosmetică sau alte proceduri specific. Numai bine!

 4. Exista si uleiuri esentiale cu CBD? Multumesc

  1. Bună ziua! Noi nu comercializăm ulei esențial cu CBD. Numai bine!

 5. Foarte util pentru ca se poate folosi si in difuzoarele de camera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *