Ai nevoie de ajutor ? Contactează-ne: +40736270998

Putem Ajuta?

Echipa DVR PHARM este disponibilă în fiecare zi lucrătoare, între orele 8.30 – 17.00. Ne poți contacta pe mail sau poți suna la numărul de telefon 0736270998.
În cazul, destul de probabil, în care call center-ul nostru este foarte solicitat, îți vom prelua apelul cât mai curând posibil sau ne poți trimite un e-mail cu întrebările și solicitările tale. Suntem dornici să-ți venim în ajutor!
Cele mai frecvente întrebări sunt abordate în „Întrebări Frecvente”. Dacă aveți întrebări specifice, nu ezitați să ne contactați completând formularul din subsolul paginii sau sunând echipa noastră de servicii pentru clienți.

ADRESA NOASTRĂ

Prejmer, Strada Milano nr 12, Brașov, România

ORE DE LUCRU

Luni – Vineri, 8:30 – 17:00

0736 270 998

comenzi@dvrpharm.ro

DATELE FIRMEI

Nume firmă: DVR Pharm SRL

Date fiscale: J8/1699/2013;

RO 32457478

Întrebări Frecvente

Comenzile sunt livrate în 2-3 zile lucrătoare din momentul plasării acestora. Dacă există întârzieri, ne puteți contacta pentru a vă da mai multe informații cu privire la statutul lor.

Colaborăm cu firma de curierat GLS ce are program de lucru de Luni până Vineri.

Contactați echipa noastră de servicii pentru clienți prin e-mail sau telefon, iar aceștia vă vor ajuta cu schimbul produselor.

Echipa noastră de servicii clienți vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să anulați sau să modificați comanda prin e-mail sau telefon. În cazul în care comanda plasată a plecat deja din depozitul nostru, aceasta nu mai poate fi modificată. 

Produsele pot fi trimise și în țările ce aparțin de Uniunea Europeană. Pentru mai multe informații legate de proceduri și costuri, vă rog contactați-ne prin e-mail.

Produsele ce nu au fost desigilate se pot returna în termen de 14 zile calendaristice fără costuri adiționale. Pentru mai multe informații, vizitați pagina Metode de Plată & Livrare.

Trimiteți-ne un mesaj

    Coș de cumpărături 0