Ai nevoie de ajutor ? Contactează-ne: +40736270998

Termeni și Condiții

Prezentul document prin conținutul său pune la dispozitia terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului DVRPharm (dvrpharm.ro).

www.dvrpharm.ro este website-ul firmei S.C. DVR PHARM S.R.L, având sediul social în județul Brașov, Prejmer, Str. Milano nr. 12, date fiscale: J8/1699/2013; RO 32457478.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enuntate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului DVR Pharm (dvrpharm.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decat cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încalcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului înainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumpărător și DVRPharm (dvrpharm.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial.

În cazul unor promoții speciale, în cadrul cărora clientul primește un produs gratis în funcție de comanda inițială, se vor returna toate produsele, inclusiv cel primit cadou din partea SC DVR Pharm SRL, nu doar cele comandate de către client.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării și lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat. Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost desigilate. În cazul stornării comenzilor cu retur, costul de transport nu se stornează.

Administratorul DVRPharm (dvrpharm.ro) face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producator fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. DVRPharm (dvrpharm.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului DVRPharm (dvrpharm.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii DVRPharm (dvrpharm.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întai rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar daca rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Metode și condiții de livrare

Produsele comandate se livrează oriunde în România, prin intermediul curierului rapid (GLS). Termenul de livrare este 1-2 zile lucrătoare. Pentru livrarea în afara României vă rugam sa ne contactati la nr de telefon 0736.27.09.98 sau pe email-ul comenzi@dvrpharm.ro pentru a hotărî de comun acord modalitatea de plată și livrarea. Menționam că pentru comenzile cu livrare în afara României, clientul va achita în totalitate taxa de transport, indiferent de valoarea comenzii.
Produsele expediate se află in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Nu există valoare minimă pentru comandă.

Pentru comenzile cu valoarea de peste 100 RON transportul este GRATUIT, oriunde în țară, indiferent de greutatea pachetului. În cazul în care valoarea comenzii dumneavoastră nu depășeste 100 RON se achită un cost de 15 RON.

.

Modalități de Plată

Plata produselor se efectuează în numerar/cash, la livrarea/ridicarea produsului.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele D.V.R. PHARM.

Condiții generale pentru retur

Cumpărătorul are dreptul să returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. În cazul returului comenzilor, se stornează factura în totalitate, inclusiv costul de transport.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a produselor. În cazul în care clientul solicită retur, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însotit produsul respectiv.

În cazul în care comanda este achitată, se va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării vânzătorului de către cumpărător asupra deciziei sale de retur. Suma va fi returnată prin virament bancar. Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, sigilate. Nu se acceptă returul produselor dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților si din motive de igienă. Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul DVRPharm (dvrpharm.ro) își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului DVRPharm (dvrpharm.ro) în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@dvrpharm.ro.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și a Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, Dvr Pharm SRL (www.dvrpharm.ro) are obligația de a prelucra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori/Clienți.

Prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Atunci când un Utilizator/Client își creează un cont pe www.dvrpharm.ro, își exprimă în mod expres și neechivoc acordul ca Dvr Pharm SRL, în conformitate cu prevederile legale, să-i prelucreze și utilizeze datele cu caracter personal furnizate de acesta în orice mod și document.

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele și prenumele, telefon, adresă (domiciliu/reședința), e-mail. Scopul colectării datelor cu caracter personal este:

– stabilirea contactului cu Clienții; – prelucrarea comenzilor;

– informarea Clienților privind evoluția si starea comenzilor;

– informarea Clienților privind situația contului lor de pe www.dvrpharm.ro, inclusiv validarea, expedierea, facturarea comenzilor și pentru furnizarea de produse, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la Comandă;

– în orice activități și scopuri legate de marketing, publicitate, reclamă, inclusiv primirea de apeluri în acțiuni de marketing direct, mesaje text-SMS, e-mailuri și materiale tipărite pentru promovarea produselor și serviciilor oferite de și/sau prin intermediul Dvr Pharm SRL sau de partenerii contractuali actuali și viitori ai acestora;

– monitorizarea satisfacției Clientului și a calității serviciului și produselor oferite de Dvr Pharm SRL;

– în scop statistic.

Refuzul dumneavoastră de a vă fi prelucrate datele cu caracter personal în scop de reclamă, marketing, publicitate, alte scopuri promoționale sau statistică nu vă împiedică să beneficiați de produsele și serviciile contractate, dar determină imposibilitatea noastră de a vă contacta.

Completarea de către Clienți a formularelor pe site echivalează cu acceptarea necondiționată că aceste date să fie incluse în bază de date a www.dvrpharm.ro și cu utilizarea și prelucrarea de către societatea noastră și a terților cu care DVR Pharm SRL (www.dvrpharm.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 și de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale.

Clientul are dreptul de a solicita ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus în bază unei cereri scrise, semnate și datate, înaintată către sediul DVR Pharm SRL.

În cazul în care Clientul își modifică, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale livrate deja către www.dvrpharm.ro și există Comenzi în derulare, acestea își păstrează datele de la momentul plasării Comenzii. Astfel, dacă vă modificați datele de profil dar aveți Comenzi plasate care sunt în curs de livrare, vă rugăm sa ne contactați urgent.

DVR Pharm SRL nu solicita Clienților săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail, etc) informații confidențiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care Clientul le divulga unor terți, acesta poartă întreagă responsabilitate pentru acțiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul/Clientul nu îl poate face răspunzător pe Dvr Pharm SRL pentru niciun fel de prejudiciu.

Singură excepție în care se solicită astfel de date este în cazul în care www.dvrpharm.ro solicita Clienților numărul contului bancar pentru a proceda la transferul sumei aferente unei Comenzi returnate în condițiile legii.

Date de contact responsabil cu protectia datelor cu caracter personal : email informatii@dvrpharm.ro  sau telefon 0736372031, de luni pana vineri intre 08:30 si 17:00.

Coș de cumpărături 0