Despre noi

Despre noi, firma DVR Pharm, din Brașov și produsele cu același nume sunt creația unui colectiv cu decenii de experiență în domeniul terapiei naturale și al suplimentelor nutritive.

Produsele noastre conțin ingrediente și rețete inovatoare, dezvoltate în urma unei lungi perioade de cercetare și analiză. Studiem natura și realizăm remedii eficiente din extracte concentrate de plante, care au cu adevărat puterea de a ne însănătoși.

Folosim doar linii de producție moderne, aliniate standardelor europene și normelor impuse de legislația românească. Toate suplimentele DVR Pharm sunt notificate la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

Materia primă a produselor DVR Pharm provine din agricultura atent supravegheată și este achiziționată exclusiv din UE. Suplimentele nutritive sunt pe bază de plante medicinale, ciuperci medicinale sau produse marine, si se încadrează în noțiunea de PRODUSE PREMIUM, iar calitatea este garantată de mari laboratoare europene. Toate suplimentele DVR Pharm sunt notificate la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.

Practic, vorbim despre primele produse naturiste cu calitate premium gândite, avizate și produse în Romania. De ce produse premium? În primul rând, datorită ingredientelor de cea mai buna calitate, testate in laboratoare de prestigiu din Europa, analizate pe loturi si a caror concentrație și puritate este garantată. Apoi, „DVR Pharm” aduce în atenția publicului din România rețete și ingrediente cu caracter revoluționar. Noi am dezvoltat produse unice pe piața românească: Ciuperca tibetană în formula îmbogățită cu Curcuma, TELOM-R, Zinc natural, Algă calcaroasă cu Fier, Dolomită și am valorificat o gamă de detoxifiante și calmante naturale, bazate pe cărbune medicinal.

Produsele nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranți, conservanți, arome sau îndulcitori. Toate sunt produse în România, folosind doar inteligența și forța de muncă românească.

Vă invitam să pătrundeți împreună cu noi în fascinanta lume a plantelor medicinale și a ingredientelor naturale, prin intermediul produselor noastre!