Ai nevoie de ajutor ? Contactează-ne: +40736270998
DVR Pharm Blog
Posted in

Cum putem învinge depresia?

Posted in

Una dintre cele mai frecvente boli ale secolului este depresia.

Deși multă lume o consideră o simplă stare de spirit ce apare la un moment dat în viață, urmând ca apoi să treacă de la sine, medicii spun contrariul.

Depresia este, într-adevăr, o boală, și ca orice altă boală, ea are o cauză și un tratament. Îngrijorător este că 15% dintre noi suferim de depresie la un anumit moment, pe parcursul vieții

Ce schimbări se produc la nivel fizic?

La nivel fizic, există o serie de schimbări în corpul nostru, de natură hormonală ce au directă legătură cu apariția acestei boli. Secreția de serotonină, supranumită și ”hormonul fericirii” este un tratament salvator în această situație.

Baza tratamentului împotriva depresiei trebuie să fie conștientizarea bolii, și dorința de vindecare. Dar e bine de știut că și natura joacă un rol important în procesul de vindecare.

Așadar, unul dintre cele mai bune remedii naturiste împotriva acestei boli este sunătoarea. Potențată de magneziu, cura cu această plantă provoacă secreția serotoninei, acel hormon ce ne face să ne simțim bine, fericiți, relaxați și optimiști.

Cum putem trata depresia cu ajutorul plantelor?

Un studiu realizat de către cercetătorii germani pe un număr de 3250 de pacienţi a demonstrat că  sunătoarea este un tonic pentru echilibrul sufletesc.

Sunătoarea conţine o doză ridicată de hiperforină, ce are proprietatea de a bloca receptorii din creier răspunzători de declanşarea stărilor depresive. Magneziu marin japonez ajută la echilibrarea emoţională şi psihică, crescând totodată rezistenţa la stres. Combinaţia celor două ingrediente 100% naturale regăsite în acest produs conferă:

  • un efect antidepresiv, antianxios
  • induce optimism
  • voiciune şi un tonus relaxant

Cura cu extractul de sunătoare este recomandată pe o perioadă de minim de 30 de zile, până la 90 de zile.

Atunci când administrați Sunătoare+Magneziu nu este recomandat consumul de alte medicamente antidepresive.

Află aici mai multe detalii despre produsul Sunătoare+Magneziu.

Alătură-te conversației

Coș de cumpărături 0