gymnema, Top 3 lucruri pe care trebuie să le știi despre gymnema, DVR Pharm

Top 3 lucruri pe care trebuie să le știi despre gymnema Adaugă un comentariu

Iată, în continuare, care sunt cele mai importante 3 lucruri pe care trebuie să le ştii despre Gymnema:

1. Denumirea în dialectul hindi a acestei plante este gudmar, ceea ce înseamnă distrugătorul de zahăr, nume pe care și-l merită cu prisosință.Asta deoarece este, probabil, medicamentul nr. 1 în lume împotriva bolilor produse de consumul de zahăr și amidon rău.

2. Poate că cea mai interesantă acțiune a Gymnema este că ne face, pentru o perioadă de 1-4 ore de la ingerare, imuni la gustul dulce. Acidul gymnemic, pe care îl conține se fixează pe receptorii gustului dulce, inhibând pofta de dulce.

3. Gymnema îi ajută pe obezii amatori de prăjeli și carne să slăbească. Un studiu, publicat în 2013, arată că șoriceii deveniți obezi după ce au fost delectați cu o dietă de tip fast-food, bogată în grăsimi, au beneficiat din plin de tratamentul cu gymnema. După 21 de zile de cură cu extract din această plantă, șoriceii obezi au înregistrat scăderi importante în greutate. Aceștia aveau mai puțin chef de mâncare, iar colesterolul rău (LDL) și trigliceridele le scăzuseră, în timp ce colesterolul bun (HDL) crescuse.

Află aici mai multe despre Gymnema extract.

Produsul îl puteți găsi pe site-ul DVR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *