plantele medicinale, Plantele medicinale şi telomerii, DVR Pharm

Plantele medicinale şi telomerii 1

Ce sunt Telomerii?

Plantele medicinale sunt de mii de ani un ajutor imens în tratarea problemelor de sănătate. Despre ele se mai spune că sunt darul lui Dumnezeu pentru oameni.

Printre cele mai bune plante stimulatoare de telomeraze enumerăm:

– Astragalus (Astragalus membranaceus) – este cel mai bun stimulator de telomeraze (enzimele care controlează telomerii) din lume, la ora actuală.

Extractul de Astragalus, cu un raport de extracție de 20:1 (conține de 20 de ori mai multe principii active decât simpla plantă!).

Este un fenomenal stimulent imunitar, un protector al plămânilor și al căilor respiratorii, precum și al glandelor endocrine. Nu în ultimul rând, extractele concentrate de Astragalus  sunt printre cei mai activi agenți anti-cancer cunoscuți.

– Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) – este o algă unicelulară extrem de bogată în clorofilă și nutrieți și, conform studiilor științifice, este și un excelent stimulator al telomerazelor.

Dacă Astragalus-ul acționează mai ales la nivelul celulelor sistemului imunitar, sistemului endocrin și nervos, Chlorella reîntinerește pielea, țesuturile elastice și anumite celule neuronale.

– Lăptișorul de matcă – potențează acțiunea stimulatorilor de telomeraze și, în plus, crește producția și mobilitatea celulelor stem, cunoscute și ca echipa de reconstrucție a organismului.

El asigură o refacere rapidă în urma efortului prelungit și a stresului, are efect antidepresiv și îmbunătățește funcțiile creierului. Astfel prevenind și având un efect adjuvant important în maladia Parkinson și Alzheimer, scleroză multiplă, demență vasculară etc.

– Ciuperca tibetană (Cordyceps sinensis) – este cel mai puternic remediu anti-cancer cunoscut, făcând un tandem redutabil cu extractul Astragalus.

Sfera de acțiune acestui tandem este impresionantă: cancer pulmonar, cancer la sân și ovarian, cancer de colon și de rect, cancer de prostată etc.

Află aici mai multe detalii despre produsul Telom-R.

plantele medicinale, Plantele medicinale şi telomerii, DVR Pharm

1 Comments

  1. Buna ziua,
    Lăptișorul de matcă – potențează acțiunea stimulatorilor de telomeraze și, în plus, crește producția și mobilitatea celulelor stem.
    Lăptișorul de matcă daca crește producția celulelor stem, inseamna ca, contine factori de crestere.
    Intrebare : Lăptișorul de matcă, avand factori de crestere, nu poate creste si productia de celule canceroase impreuna cu productia celulelor stem ?
    Multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *