Ai nevoie de ajutor ? Contactează-ne: +40736270998
DVR Pharm Blog
Posted in

Ce sunt telomerii?

Telomeri
Posted in

Telomerii sunt descoperirea secolului XXI, premiată cu NOBELUL PENTRU MEDICINĂ.

Ei sunt terminațiile cromozomilor, terminații ce au rolul de a proteja materialul genetic al celulei.

Cercetătorii au descoperit că dimensiunea acestor telomeri este direct proporțională cu tinerețea biologică și starea noastră de sănătate.

Apoi, au mai observat că, în lume, există câteva specii de plante care ajută la menținerea și chiar la creșterea lungimii acestor telomeri.

Ce spun specialiştii despre telomeri?

Doctorul Michael Fossel, profesor și clinician la Universitatea Michigan, SUA. Recunoscut drept unul dintre cei competenți geriatri din lume, spunea că:

”Descoperirea unei căi de a activa telomerazele, adică enzimele care controlează telomerii, va ajuta oamenii să trăiască mult peste o sută de ani. În plus, ei vor ajunge la aceste vârste de neconceput acum, păstrându-și aparența corpului, dar și agerimea minții, undeva la o vârstă situată în jurul valorii de 24 de ani.”

El, dar și sute de alți cercetători, muncesc asiduu pentru a descoperi medicamentul miraculos, care ar conduce la schimbarea destinului speciei umane.

Scopul?

O substanță care, prin acțiunea sa asupra telomerilor, să ne ajute să nu mai îmbătrânim. De altfel și să nu mai facem niciuna dintre sutele de boli asociate vârstei.

Cum ajută plantele la reîntinerirea organismului?

Dacă substanțele de sinteză ­folosite pentru ­activarea telomerazelor s-au dovedit mult prea cancerigene. Plantele medicinale, datorită concentrației lor mari de principii active, sunt o soluție mai puternică pentru reîntinerirea organismului.

Au fost verificate și testate sute de specii medicinale, pe culturi de ­celule, pe ­animale de experiență și chiar pe grupuri de pacienți umani.

În final, au fost descoperite două specii de plante foarte puternice stimulatoare de telomeraze și cu efecte reîntineritoare: ­Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) şi Astagalus (Astragalus membranaceus).

Află aici mai multe detalii despre produsul Telom-R.

Alătură-te conversației

Coș de cumpărături 0